Skup włosów

Recenzje

Zapraszamy do pisania recenzji na temat naszych usług:

Komentarze naszych klientów

Dodano: 26.05.2017 02:51

Kamila_3434

Po przyjęciu komunijnym wysłałam włosy swojej córki, szybka wycena plus szybka wpłata pieniędzy na konto. dziękuję wam bardzo serdecznie


Dodano: 12.05.2017 17:46

Rafcia

Za moje włosy dostałam nawet więcej niż się spodziewałam, pieniądze wpłynęły na konto, jestem z waszej firmy zadowolona, polecę was znajomym.


Dodano: 26.04.2017 18:26

Gabi

Nie miałam z Wami problemów, wszystko na plus, dziękuję i polecam wszystkim!!!!!!!


Dodano: 05.04.2017 15:59

Daria___28

Wysłałam włosy, szybko zostały wycenione, a ja szybko dostałam pieniądze, dzięki


Dodano: 17.03.2017 19:25

Monika29

Za moje włosy dostałam więcej niż myślałam ;-) Serdecznie i szczerze polecam firmę GrzechHair :)


Dodano: 14.03.2017 13:23

Wiktoria

Wysłałam swoje włosy do wyceny, wycena została wykonana bardzo szybko, jestem bardzo zadowolona z kwoty, którą mi Państwo zaproponowali. Serdecznie polecam i dziękuje


Dodano: 20.02.2017 08:01

Rychu0007

Szybko i sprawnie, wycena akceptowalna. Polecam


Dodano: 01.02.2017 21:16

Karolola

POLECAM


Dodano: 20.01.2017 04:51

Brylan

Czekałem na przelew 5dni, nie jak mi obiecywano 3 dni. Reszta ok.


Dodano: 06.12.2016 17:40

Lucyna

Bardzo Polecam


Dodano: 08.11.2016 07:57

Katarzyna

Jestem bardzo zadowolona, wszystko zostało przeprowadzone bardzo sprawnie, pracownicy firmy bardzo uprzejmi, nie długo wrócę z 2 córką.


Dodano: 14.10.2016 11:46

Robert

Wszystko ok tylko na wycenę czekałem ponad tydzień a obiecywano mi do 3 dni, cała reszta w porządku.


Dodano: 06.10.2016 22:14

Emila87

Kontakt z firmą bardzo dobry, poczta trochę opóźniła całosć ale jestem bardzo zadowolona z transakcji, polecam


Dodano: 28.09.2016 20:22

Agnieszka

bardzo miła obsługa szybka wycena bez problemów , polecam!!


Dodano: 08.09.2016 15:07

k.romek

Salon z którym współpracują bardzo profesjonalny, 2 córki ostrzyżone, wszystko wykonane w Gdyni, oby tak dalej. Polecam


< 1 2 3 4 5 >

Dodaj recenzje