Poznaj opinie naszych klientów

Pierwszy raz będziesz sprzedawać włosy wysyłkowo? Chcesz wiedzieć jakie opinie o nas maja klienci? Sprawdź poniżej. Jeśli zostaniesz naszym klientem, prosimy zostaw także swoją opinię.

2 maja 2018

Dziękuje bardzo za super przeprowadzoną transakcję, jesteście super skupem włosów. pozdrawiam

Lila

27 marca 2018

polecam ten skup – dobrze płacą

Karoline

6 marca 2018

Ogólnie polecam, jestem zadowolona z obsługi, pieniądze dostałam szybko na konto, nie narzekam ?

Diana23_23

19 lutego 2018

Polecam!

Karol

11 lutego 2018

Bardzo profesjonalni, wycena ok ale mogłaby być wyższa!;-)

Krystyna

23 listopada 2017

Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Polecam w 100%

Młody

16 października 2017

Polecam wszystkim tym, którym zależy na szybkich pieniądzach i miłej obsłudze! pozdrawiam i dziękuję

Maja43

15 września 2017

Miła obsługa, dobrze płacą, ja ze swojej strony dziękuję za współpracę ?

Iwona

30 sierpnia 2017

Informacje jak wysłać do państwa włosy uzyskałam przez telefon, wysłałam włosy do was, bardzo milo zaskoczyła mnie szybka wplata na moje konto. pozdrawiam

Hanka34_

31 lipca 2017

według mnie wasza firma zasługuje na pochwałe, jest super, szybko dostałam pieniązki

ania

19 lipca 2017

bardzo dobra obsługa, szybka wpłata na konto.

yulia

14 lipca 2017

Wysłałam włosy zgodnie z instrukcją, dostałam pieniązki, jestem zaskoczona że tak szybko.dziękuje

Agnieszka

16 czerwca 2017

Dobry kontakt z firmą, szybka wpłata pieniędzy na moje konto, dziękuję bardzo, szczerze polecam

Wera

26 maja 2017

Po przyjęciu komunijnym wysłałam włosy swojej córki, szybka wycena plus szybka wpłata pieniędzy na konto. dziękuję wam bardzo serdecznie

Kamila_3434

12 maja 2017

Za moje włosy dostałam nawet więcej niż się spodziewałam, pieniądze wpłynęły na konto, jestem z waszej firmy zadowolona, polecę was znajomym.

Rafcia

26 kwietnia 2017

Nie miałam z Wami problemów, wszystko na plus, dziękuję i polecam wszystkim!!!!!!!

Gabi

5 kwietnia 2017

Wysłałam włosy, szybko zostały wycenione, a ja szybko dostałam pieniądze, dzięki

Daria___28

17 marca 2017

Za moje włosy dostałam więcej niż myślałam ? Serdecznie i szczerze polecam firmę GrzechHair ?

Monika29

14 marca 2017

Wysłałam swoje włosy do wyceny, wycena została wykonana bardzo szybko, jestem bardzo zadowolona z kwoty, którą mi Państwo zaproponowali. Serdecznie polecam i dziękuje

Wiktoria

20 lutego 2017

Szybko i sprawnie, wycena akceptowalna. Polecam

Rychu0007

1 lutego 2017

POLECAM

Karolola

20 stycznia 2017

Czekałem na przelew 5dni, nie jak mi obiecywano 3 dni. Reszta ok.

Brylan

6 grudnia 2016

Bardzo Polecam

Lucyna

8 listopada 2016

Jestem bardzo zadowolona, wszystko zostało przeprowadzone bardzo sprawnie, pracownicy firmy bardzo uprzejmi, nie długo wrócę z 2 córką.

Katarzyna

14 października 2016

Wszystko ok tylko na wycenę czekałem ponad tydzień a obiecywano mi do 3 dni, cała reszta w porządku.

Robert

6 października 2016

Kontakt z firmą bardzo dobry, poczta trochę opóźniła całosć ale jestem bardzo zadowolona z transakcji, polecam

Emila87

28 września 2016

bardzo miła obsługa szybka wycena bez problemów , polecam!!

Agnieszka

8 września 2016

Salon z którym współpracują bardzo profesjonalny, 2 córki ostrzyżone, wszystko wykonane w Gdyni, oby tak dalej. Polecam

k.romek

1 września 2016

Serdecznie polecam, firma wypłaca pieniądze po wysłaniu umowy, w razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.

Kamil

1 sierpnia 2016

Z czystym sumieniem w imieniu córki dziękuję za tak miłą transakcję, profesjonalizm, uczciwość i sympatyczne podejście! Gratuluję i zapuszczamy włosy dalej1 Gorąco polecam!!!

Reni

30 lipca 2016

Wysłaliśmy włosy 25cm, zostały odesłane.

Małgosia

28 czerwca 2016

Kontakt bardzo dobry, wycena sprawiedliwa, szkoda tylko że włosy nie są cięższe! ?

Karł

17 czerwca 2016

Polecam, profesjonalne podejście do klienta i naprawdę rzetelna firma. Włosy wysłałam pocztą ze stresem czy na pewno nie zostanę oszukana… Okazuje się, że moje obawy były całkowicie bezpodstawne. Wszystko szybko i bez problemów. Poleciłam wielu znajomym i nikt się nie zawiódł.

Paulina

1 czerwca 2016

Wszystko ok, Pan odbierający telefony jak i Pani wyceniająca włosy bardzo mili.

Dominika

18 maja 2016

Mogłoby to trwać trochę krócej ale dziękuje i oczywiście polecam.

Rena76

26 kwietnia 2016

Polecam! bardzo miło było z Państwem współpracować

Piotr

12 kwietnia 2016

Córki włosy 55cm sprzedane, dziecko bardzo się cieszy z 1 zarobionych pieniedzy

Mama

1 marca 2016

Wycena wytłumaczona, Jestem usatysfakcjonowany. Kontakt bardzo dobry. Pozdrawiam !

Ryszard Gąbała

21 lutego 2016

Skup działa prawidłowo, obsługa miła i pomocna.

Rysiek145

26 stycznia 2016

Polecam Serdecznie ten skup!

Aleksandra

19 grudnia 2015

Dzień dobry ja chciałabym sprzedac włosy

Kasia

8 września 2015

Wycena po 3 dniach od wysłania, zgodnie z cennikiem. Teraz czekam na pieniądze, mam nadzieję że będą tak szybko jak wycena!.

Dariusz

8 czerwca 2015

POLECAM, bardzo miłe Pani

Aleksandra

14 maja 2015

Wszystko w porządku, szybko i sprawiedliwie!

Robert

4 lutego 2015

Serdecznie polecam tą firmę, jest rzetelna i uczciwa, kontakt z pracownikami bardzo dobry.

Agata

8 stycznia 2015

Bardzo miła obsługa na miejscu jak i e-mailowo,wycena włosów od razu,pieniążki do ręki.Niestety niewielkie pieniądze za tyle lat zapuszczania ? – Dziękujemy ślicznie za opinie, wycena na pewno została sporządzona na podstawie cennika zawartego na naszej stronie, niestety nie mamy wpływu na wagę włosów:-), niektórzy z Państwa dostają więcej inni mniej, wszystko w zależności od gęstości i długości włosów. Pozdrawiam, Grzegorz Grzech

Zuza

19 grudnia 2014

Super obsługa, szybko, solidnie i profesjonalnie. Polecam

Beata

13 listopada 2014

Gorąco polecam wszystko na tip top ?

Weronika

6 listopada 2014

Polecam

Krzysztof

20 września 2014

Chciałam się odwdzięczyć i próbowałam dodać opinie miesiąc temu, ale niestety coś u was nie działało. Dziękuje Państwu za współpracę i jak najbardziej polecam!!!.

KAROLINA

21 kwietnia 2014

Super kontakt z firma, wszystko dokladnie wyjasnione, pracownicy bardzo pomocni, odpowiedza na kazde pytanie + szybka realizacja Pozdrawiam!

Artur

1 marca 2014

Serdecznie polecam ?

Wiktoria

17 lutego 2014

Bardzo mili ludzie, wycena według cennika, szybka wpłata na konto, serdecznie polecam

Ewa

18 listopada 2013

Wszystko w porządku i sprawnie, szybki kontakt, po wysłaniu włosów i umowy, pieniądze pojawiły się na koncie. Polecam!

Monila

11 października 2013

Wycenę otrzymałam tego samego dnia jak firma otrzymała włosy, (chociaż przed ostrzegał mnie Pan że może to trwać do 3 dni.) Umowa dotarła 2 dni później, pieniądze są już na moim koncie więc POLECAM

Eliza

10 sierpnia 2013

Wszystko przebiegło pomyślnie, wpłata ekspresowa. polecam

Karolina

30 lipca 2013

pieniazki szybko dostarczone, wycena sprawiedliwa aczkolwiek chcialam wiecej zarobic, jak potrzeba wam duzej gotowki zapuszczajcie przynajmniej do 50-60 cm wtedy najbardziej sie oplaci

Magda

24 lipca 2013

Bardzo miła obsługa, ekspresowa wpłata,polecam.

janet

28 czerwca 2013

Chciałam bardzo serdecznie podziękować za fachową i rzetelną obsługę. Wycena tego samego dnia, którego otrzymano włosy, pieniążki na koncie następnego dnia po wysłaniu umowy. Super polecam wszystkim ?

Natalia K

24 maja 2013

miło, szybko i sympatycznie. Polecam

Katarzyna

26 kwietnia 2013

Rewelacyjna sprawa – przemiły i szybki kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny. Błyskawiczna oferta po wysłaniu włosów, świetna cena. Pieniądze na czas. Jak „wyhoduję” następny warkocz nie zawaham się zwrócić do Pana Grzegorza ponownie ? POLECAM gorąco

Joanna

10 kwietnia 2013

Bardzo dobry kontakt, jak i wycena włosów. Serdecznie polecam ?

Gosia

12 marca 2013

Jak najbardziej polecam. Pam Grzegorz jest przesympatyczny i ma anielską cierpliwość. Wytłumaczył wszystko co i jak. Ale i tak najfajniej to słuchalo się komplementów na temat swoich włosów ? Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!

Magda

14 lutego 2013

Pan Grzegorz zadzwonił do mnie od razu jak dotarła paczka bardzo szybko wycenił włosy pieniążki na koncie pojawiły się na koncie na drugi dzien. Bardzo polecam tą firmę i dziękuję.

izaros

3 lutego 2013

Wszystko ok, za włosy zapłacili

kasia

24 stycznia 2013

Jestem zadowolona ze wspolpracy . Szybko i sprawnie dokonalismy tranzakcji ;D . Pieniadze wplnely szybko na konto.

Bubcia ;d

24 stycznia 2013

Polecam, co tutaj więcej pisać ?

Hanka

6 stycznia 2013

Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Bardzo miła obsługa, ekspresowa wpłata. Gorąco polecam tę firmę!

Natalia

11 grudnia 2012

Wszystko w porządku i polecam jak najbardziej! Bardzo dobry kontakt i pieniążki na czas, nie zastanawiajcie się!

Marcin

4 grudnia 2012

miło szybko i na temat

popi

22 listopada 2012

Mnie nikt nie prosił o komentarz … piszę, ponieważ jestem bardzo zadowolona z transakcji. Pan Grzegorz wszystko wytłumaczył, pomógł w zorganizowaniu ścięcia włosów. Dzięki temu jestem również zadowolona z nowej fryzury. Bardzo polecam !

bea

15 listopada 2012

Nie dadzą spokoju jakbym opinii nie wystawiła xP. Bardzo miła transakcja, Polecam!

Emila

4 listopada 2012

Na poczatku troche oberwali ode mnie ze nie dzwonili, na koncu okazalo sie ze to moja wina ze nie wsadzilem kartki z numerem telefonu. Kaske mam i polecam.

RADOSLAW!

18 października 2012

solidna firma,Pan szczegółowo wszystko wytłumaczył,pieniążki bardzo szybko dotarły na konto. gorąco polecam:)

Anita

12 października 2012

potwierdzam wszystkie poniższa informacje o tym skupie

mama córki

9 października 2012

zapłacili pieniądze i poopowiadali trochę o pielęgnacji, na pewno wrócę

Robert

8 października 2012

Pan ze skupu zadzwonił do mnie abym wystawił opinie to wystawiam, kasa jest więc wszystko ok!

Paweł

7 października 2012

szybko, sprawnie, pieniadze też dostałam

Olga

4 października 2012

Wysłałam córki włosy około 2 tyg temu i jakoś po 2-3 dniach dostałam umowę, dzisiaj poproszono mnie o wystawienie opinii, a więc: wszystko przebiegło miło, sprawnie i bezproblemowo. Serdecznie wszystkim polecam!

Gosia

2 października 2012

Bardzo miła i solidna obsługa. Rzetelna firma, pieniądze szybko trafiły na konto, wręcz ekspresowo. Bardzo polecam!

karpela

30 września 2012

Po wysłaniu umowy pieniądze trafiły do mnie na konto. Pan, który odbierał telefon bardzo szczegółowo wszystko tłumaczył, mimo mojej nachalności. Zdecydowanie polecam ten skup włosów!

Była długowłosa

26 września 2012

Solidny skup włosów, obsługa bardzo pomocna. Polecam!

Kasia

25 września 2012

Wszystko ok, obsługa bardzo miła i pomocna, pieniądze trafiły do mnie ekspresowo!

Agnieszka

Dodaj recenzje