Tel: +48 784 307 148

Poznaj opinie naszych klientów

Pierwszy raz będziesz sprzedawać włosy wysyłkowo? Chcesz wiedzieć jakie opinie o nas maja klienci? Sprawdź poniżej. Jeśli zostaniesz naszym klientem, prosimy zostaw także swoją opinię.

Rated 5 out of 5
24 sierpnia 2021

Sprzedałam swoje włosy po raz trzeci. Pierwszy raz w tej firmie. Wrócę na pewno! Najlepsza cena i najszybsza wypłata! Pozdrawiam Panią z która rozmawiałam przez telefon!

Danuta74
Rated 5 out of 5
14 lipca 2021

Szybko dostałam przekaz z $$$ POLECAM!

ZetkaBDG97
Rated 5 out of 5
22 czerwca 2021

Polecam ten skup – wysłałam już sporo warkoczy – dobre ceny!

Ania Ciach-Ciach
Rated 5 out of 5
18 czerwca 2021

POLECAM!
SZYBKI PRZELEW!

Janek Tański
Rated 5 out of 5
15 czerwca 2021

Super miło szybko! Dostałam 670zł za moje włosy!

Anka99
Rated 5 out of 5
7 czerwca 2021

Wszystko bylo szybko. Chetnie sprzedam raz jeszcze

123Iryna456
Rated 5 out of 5
4 czerwca 2021

POLECAM ten skup! Sprzedałam już swoje włosy i włosy córki

Emka83
Rated 5 out of 5
1 czerwca 2021

dziekuje za szybka obsluge. Wyslalam wlosy i szybko dostalam przekaz pocztowy

Gosiaczek99
Rated 5 out of 5
27 maja 2021

wszystko super szybko-polecam. Wyslalam wlosy i dostalam szybko przelew

Alicja Em
Rated 5 out of 5
19 maja 2021

Pomyślałam o zmianie fryzury, fryzjer powiedział, że mam piękne włosy i mogę na nich zarobić.
Zabezpieczone włosy wysłałam i po kilku dniach dostałam wycenę, jeszcze tego samego tygodnia miałam pieniądze na koncie!

Pretty Joanna
Rated 5 out of 5
26 kwietnia 2021

Sprzedałam swoje włosy wysyłkowo. Polecam – szybki przelew i dobra cena!

Kasia Stano
Rated 5 out of 5
13 października 2019

Dziękuję za współpracę i polecam serdecznie!

Julka
Rated 5 out of 5
18 sierpnia 2019

Najlepszy miejsce w którym mogę sprzedać włosy 🙂

Janina
Rated 5 out of 5
16 lipca 2019

Polecam grzechhair z całego serca :))))

Anna22
Rated 5 out of 5
19 czerwca 2019

Szybkie i łatwe pieniądze jak dla mnie, polecam tym którzy chcą sprzedać włosy!!!!!1

Martynaa
Rated 5 out of 5
6 kwietnia 2019

Świetna obsługa, bardzo miła przede wszystkim. wszystko zgodnie z ustaleniami pozdrawiam Kasia

Katarzyna
Rated 5 out of 5
18 marca 2019

Polecam ten skup włosów! Dziękuję za wszystko Julka

julka
Rated 5 out of 5
18 lutego 2019

Najlepsza tego typu firma w całej Polsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kasia
Rated 5 out of 5
20 grudnia 2018

Mega profesjonalny skup włosów!

Julka2323
Rated 5 out of 5
7 grudnia 2018

Nie kupować u Grzecha to grzech Świetne produkty i profesjonalna obsługa?POLECAM

Milla
Rated 5 out of 5
21 października 2018

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybka wpłata pieniędzy na konto, dziękuję za wszystko MALWINA

Malwina
Rated 5 out of 5
4 października 2018

Sprzedałam włosy w firmie Grzechhair, zostałam dobrze obsłużona, a pieniądze szybko dotarły na moje konto :))

Małgorzata
Rated 5 out of 5
19 września 2018

Profesjonalna i miła obsługa, dobrze płacą.

kati94
Rated 5 out of 5
31 sierpnia 2018

Polecam ten skup włosów – to bardzo dobra i uczciwa firma!

Malwina
Rated 5 out of 5
24 lipca 2018

Najlepszy skup włosów w Polsce!!! Polecam serdecznie!!!

Ania
Rated 5 out of 5
12 czerwca 2018

Bardzo dobra firma, obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie!

Asia
Rated 5 out of 5
30 maja 2018

Mimo tego, że mieszkam kilkaset kilometrów od waszej siedziby, to transakcja przebiegła bardzo szybko 🙂

kasia
Rated 5 out of 5
2 maja 2018

Dziękuje bardzo za super przeprowadzoną transakcję, jesteście super skupem włosów. pozdrawiam

Lila
Rated 5 out of 5
27 marca 2018

polecam ten skup – dobrze płacą

Karoline
Rated 5 out of 5
6 marca 2018

Ogólnie polecam, jestem zadowolona z obsługi, pieniądze dostałam szybko na konto, nie narzekam ?

Diana23_23
Rated 5 out of 5
19 lutego 2018

Polecam!

Karol
Rated 5 out of 5
11 lutego 2018

Bardzo profesjonalni, wycena ok ale mogłaby być wyższa!;-)

Krystyna
Rated 5 out of 5
23 listopada 2017

Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Polecam w 100%

Młody
Rated 5 out of 5
16 października 2017

Polecam wszystkim tym, którym zależy na szybkich pieniądzach i miłej obsłudze! pozdrawiam i dziękuję

Maja43
Rated 5 out of 5
15 września 2017

Miła obsługa, dobrze płacą, ja ze swojej strony dziękuję za współpracę ?

Iwona
Rated 5 out of 5
30 sierpnia 2017

Informacje jak wysłać do państwa włosy uzyskałam przez telefon, wysłałam włosy do was, bardzo milo zaskoczyła mnie szybka wplata na moje konto. pozdrawiam

Hanka34_
Rated 5 out of 5
31 lipca 2017

według mnie wasza firma zasługuje na pochwałe, jest super, szybko dostałam pieniązki

ania
Rated 5 out of 5
19 lipca 2017

bardzo dobra obsługa, szybka wpłata na konto.

yulia
Rated 5 out of 5
14 lipca 2017

Wysłałam włosy zgodnie z instrukcją, dostałam pieniązki, jestem zaskoczona że tak szybko.dziękuje

Agnieszka
Rated 5 out of 5
16 czerwca 2017

Dobry kontakt z firmą, szybka wpłata pieniędzy na moje konto, dziękuję bardzo, szczerze polecam

Wera
Rated 5 out of 5
26 maja 2017

Po przyjęciu komunijnym wysłałam włosy swojej córki, szybka wycena plus szybka wpłata pieniędzy na konto. dziękuję wam bardzo serdecznie

Kamila_3434
Rated 5 out of 5
12 maja 2017

Za moje włosy dostałam nawet więcej niż się spodziewałam, pieniądze wpłynęły na konto, jestem z waszej firmy zadowolona, polecę was znajomym.

Rafcia
Rated 5 out of 5
26 kwietnia 2017

Nie miałam z Wami problemów, wszystko na plus, dziękuję i polecam wszystkim!!!!!!!

Gabi
Rated 5 out of 5
5 kwietnia 2017

Wysłałam włosy, szybko zostały wycenione, a ja szybko dostałam pieniądze, dzięki

Daria___28
Rated 5 out of 5
17 marca 2017

Za moje włosy dostałam więcej niż myślałam ? Serdecznie i szczerze polecam firmę GrzechHair ?

Monika29
Rated 5 out of 5
14 marca 2017

Wysłałam swoje włosy do wyceny, wycena została wykonana bardzo szybko, jestem bardzo zadowolona z kwoty, którą mi Państwo zaproponowali. Serdecznie polecam i dziękuje

Wiktoria
Rated 5 out of 5
20 lutego 2017

Szybko i sprawnie, wycena akceptowalna. Polecam

Rychu0007
Rated 5 out of 5
1 lutego 2017

POLECAM

Karolola
Rated 5 out of 5
20 stycznia 2017

Czekałem na przelew 5dni, nie jak mi obiecywano 3 dni. Reszta ok.

Brylan
Rated 5 out of 5
6 grudnia 2016

Bardzo Polecam

Lucyna
Rated 5 out of 5
8 listopada 2016

Jestem bardzo zadowolona, wszystko zostało przeprowadzone bardzo sprawnie, pracownicy firmy bardzo uprzejmi, nie długo wrócę z 2 córką.

Katarzyna
Rated 5 out of 5
14 października 2016

Wszystko ok tylko na wycenę czekałem ponad tydzień a obiecywano mi do 3 dni, cała reszta w porządku.

Robert
Rated 5 out of 5
6 października 2016

Kontakt z firmą bardzo dobry, poczta trochę opóźniła całosć ale jestem bardzo zadowolona z transakcji, polecam

Emila87
Rated 5 out of 5
28 września 2016

bardzo miła obsługa szybka wycena bez problemów , polecam!!

Agnieszka
Rated 5 out of 5
8 września 2016

Salon z którym współpracują bardzo profesjonalny, 2 córki ostrzyżone, wszystko wykonane w Gdyni, oby tak dalej. Polecam

k.romek
Rated 5 out of 5
1 września 2016

Serdecznie polecam, firma wypłaca pieniądze po wysłaniu umowy, w razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.

Kamil
Rated 5 out of 5
1 sierpnia 2016

Z czystym sumieniem w imieniu córki dziękuję za tak miłą transakcję, profesjonalizm, uczciwość i sympatyczne podejście! Gratuluję i zapuszczamy włosy dalej1 Gorąco polecam!!!

Reni
Rated 5 out of 5
30 lipca 2016

Wysłaliśmy włosy 25cm, zostały odesłane.

Małgosia
Rated 5 out of 5
28 czerwca 2016

Kontakt bardzo dobry, wycena sprawiedliwa, szkoda tylko że włosy nie są cięższe! ?

Karł
Rated 5 out of 5
17 czerwca 2016

Polecam, profesjonalne podejście do klienta i naprawdę rzetelna firma. Włosy wysłałam pocztą ze stresem czy na pewno nie zostanę oszukana… Okazuje się, że moje obawy były całkowicie bezpodstawne. Wszystko szybko i bez problemów. Poleciłam wielu znajomym i nikt się nie zawiódł.

Paulina
Rated 5 out of 5
1 czerwca 2016

Wszystko ok, Pan odbierający telefony jak i Pani wyceniająca włosy bardzo mili.

Dominika
Rated 5 out of 5
18 maja 2016

Mogłoby to trwać trochę krócej ale dziękuje i oczywiście polecam.

Rena76
Rated 5 out of 5
26 kwietnia 2016

Polecam! bardzo miło było z Państwem współpracować

Piotr
Rated 5 out of 5
12 kwietnia 2016

Córki włosy 55cm sprzedane, dziecko bardzo się cieszy z 1 zarobionych pieniedzy

Mama
Rated 5 out of 5
1 marca 2016

Wycena wytłumaczona, Jestem usatysfakcjonowany. Kontakt bardzo dobry.
Pozdrawiam !

Ryszard Gąbała
Rated 5 out of 5
21 lutego 2016

Skup działa prawidłowo, obsługa miła i pomocna.

Rysiek145
Rated 5 out of 5
26 stycznia 2016

Polecam Serdecznie ten skup!

Aleksandra
Rated 5 out of 5
19 grudnia 2015

Dzień dobry ja chciałabym sprzedac włosy

Kasia
Rated 5 out of 5
8 września 2015

Wycena po 3 dniach od wysłania, zgodnie z cennikiem. Teraz czekam na pieniądze, mam nadzieję że będą tak szybko jak wycena!.

Dariusz
Rated 5 out of 5
8 czerwca 2015

POLECAM, bardzo miłe Pani

Aleksandra
Rated 5 out of 5
14 maja 2015

Wszystko w porządku, szybko i sprawiedliwie!

Robert
Rated 5 out of 5
4 lutego 2015

Serdecznie polecam tą firmę, jest rzetelna i uczciwa, kontakt z pracownikami bardzo dobry.

Agata
Rated 5 out of 5
8 stycznia 2015

Bardzo miła obsługa na miejscu jak i e-mailowo,wycena włosów od razu,pieniążki do ręki.Niestety niewielkie pieniądze za tyle lat zapuszczania ?
– Dziękujemy ślicznie za opinie, wycena na pewno została sporządzona na podstawie cennika zawartego na naszej stronie, niestety nie mamy wpływu na wagę włosów:-), niektórzy z Państwa dostają więcej inni mniej, wszystko w zależności od gęstości i długości włosów. Pozdrawiam, Grzegorz Grzech

Zuza
Rated 5 out of 5
19 grudnia 2014

Super obsługa, szybko, solidnie i profesjonalnie. Polecam

Beata
Rated 5 out of 5
13 listopada 2014

Gorąco polecam wszystko na tip top ?

Weronika
Rated 5 out of 5
6 listopada 2014

Polecam

Krzysztof
Rated 5 out of 5
20 września 2014

Chciałam się odwdzięczyć i próbowałam dodać opinie miesiąc temu, ale niestety coś u was nie działało. Dziękuje Państwu za współpracę i jak najbardziej polecam!!!.

KAROLINA
Rated 5 out of 5
21 kwietnia 2014

Super kontakt z firma, wszystko dokladnie wyjasnione, pracownicy bardzo pomocni, odpowiedza na kazde pytanie + szybka realizacja Pozdrawiam!

Artur
Rated 5 out of 5
1 marca 2014

Serdecznie polecam ?

Wiktoria
Rated 5 out of 5
17 lutego 2014

Bardzo mili ludzie, wycena według cennika, szybka wpłata na konto, serdecznie polecam

Ewa
Rated 5 out of 5
18 listopada 2013

Wszystko w porządku i sprawnie, szybki kontakt, po wysłaniu włosów i umowy, pieniądze pojawiły się na koncie. Polecam!

Monila
Rated 5 out of 5
11 października 2013

Wycenę otrzymałam tego samego dnia jak firma otrzymała włosy, (chociaż przed ostrzegał mnie Pan że może to trwać do 3 dni.) Umowa dotarła 2 dni później, pieniądze są już na moim koncie więc POLECAM

Eliza
Rated 5 out of 5
10 sierpnia 2013

Wszystko przebiegło pomyślnie, wpłata ekspresowa.
polecam

Karolina
Rated 5 out of 5
30 lipca 2013

pieniazki szybko dostarczone, wycena sprawiedliwa aczkolwiek chcialam wiecej zarobic, jak potrzeba wam duzej gotowki zapuszczajcie przynajmniej do 50-60 cm wtedy najbardziej sie oplaci

Magda
Rated 5 out of 5
24 lipca 2013

Bardzo miła obsługa, ekspresowa wpłata,polecam.

janet
Rated 5 out of 5
28 czerwca 2013

Chciałam bardzo serdecznie podziękować za fachową i rzetelną obsługę. Wycena tego samego dnia, którego otrzymano włosy, pieniążki na koncie następnego dnia po wysłaniu umowy. Super polecam wszystkim ?

Natalia K
Rated 5 out of 5
24 maja 2013

miło, szybko i sympatycznie. Polecam

Katarzyna
Rated 5 out of 5
26 kwietnia 2013

Rewelacyjna sprawa – przemiły i szybki kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny. Błyskawiczna oferta po wysłaniu włosów, świetna cena. Pieniądze na czas. Jak „wyhoduję” następny warkocz nie zawaham się zwrócić do Pana Grzegorza ponownie ? POLECAM gorąco

Joanna
Rated 5 out of 5
10 kwietnia 2013

Bardzo dobry kontakt, jak i wycena włosów. Serdecznie polecam ?

Gosia
Rated 5 out of 5
12 marca 2013

Jak najbardziej polecam. Pam Grzegorz jest przesympatyczny i ma anielską cierpliwość. Wytłumaczył wszystko co i jak. Ale i tak najfajniej to słuchalo się komplementów na temat swoich włosów ? Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!

Magda
Rated 5 out of 5
14 lutego 2013

Pan Grzegorz zadzwonił do mnie od razu jak dotarła paczka bardzo szybko wycenił włosy pieniążki na koncie pojawiły się na koncie na drugi dzien. Bardzo polecam tą firmę i dziękuję.

izaros
Rated 5 out of 5
3 lutego 2013

Wszystko ok, za włosy zapłacili

kasia
Rated 5 out of 5
24 stycznia 2013

Jestem zadowolona ze wspolpracy . Szybko i sprawnie dokonalismy tranzakcji ;D . Pieniadze wplnely szybko na konto.

Bubcia ;d
Rated 5 out of 5
24 stycznia 2013

Polecam, co tutaj więcej pisać ?

Hanka
Rated 5 out of 5
6 stycznia 2013

Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Bardzo miła obsługa, ekspresowa wpłata. Gorąco polecam tę firmę!

Natalia
Rated 5 out of 5
11 grudnia 2012

Wszystko w porządku i polecam jak najbardziej! Bardzo dobry kontakt i pieniążki na czas, nie zastanawiajcie się!

Marcin
Rated 5 out of 5
4 grudnia 2012

miło szybko i na temat

popi
Rated 5 out of 5
22 listopada 2012

Mnie nikt nie prosił o komentarz … piszę, ponieważ jestem bardzo zadowolona z transakcji. Pan Grzegorz wszystko wytłumaczył, pomógł w zorganizowaniu ścięcia włosów. Dzięki temu jestem również zadowolona z nowej fryzury. Bardzo polecam !

bea
Rated 5 out of 5
15 listopada 2012

Nie dadzą spokoju jakbym opinii nie wystawiła xP. Bardzo miła transakcja, Polecam!

Emila
Rated 5 out of 5
4 listopada 2012

Na poczatku troche oberwali ode mnie ze nie dzwonili, na koncu okazalo sie ze to moja wina ze nie wsadzilem kartki z numerem telefonu. Kaske mam i polecam.

RADOSLAW!

Dodaj recenzje