Poznaj opinie naszych klientów

Pierwszy raz będziesz sprzedawać włosy wysyłkowo? Chcesz wiedzieć jakie opinie o nas maja klienci? Sprawdź poniżej. Jeśli zostaniesz naszym klientem, prosimy zostaw także swoją opinię.

5,0 rating
6 kwietnia 2019

Świetna obsługa, bardzo miła przede wszystkim. wszystko zgodnie z ustaleniami pozdrawiam Kasia

Katarzyna
5,0 rating
18 marca 2019

Polecam ten skup włosów! Dziękuję za wszystko Julka

julka
5,0 rating
18 lutego 2019

Najlepsza tego typu firma w całej Polsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kasia
5,0 rating
20 grudnia 2018

Mega profesjonalny skup włosów!

Julka2323
5,0 rating
7 grudnia 2018

Nie kupować u Grzecha to grzech Świetne produkty i profesjonalna obsługa🙂POLECAM

Milla
5,0 rating
21 października 2018

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybka wpłata pieniędzy na konto, dziękuję za wszystko MALWINA

Malwina
5,0 rating
4 października 2018

Sprzedałam włosy w firmie Grzechhair, zostałam dobrze obsłużona, a pieniądze szybko dotarły na moje konto :))

Małgorzata
5,0 rating
19 września 2018

Profesjonalna i miła obsługa, dobrze płacą.

kati94
5,0 rating
31 sierpnia 2018

Polecam ten skup włosów – to bardzo dobra i uczciwa firma!

Malwina
5,0 rating
24 lipca 2018

Najlepszy skup włosów w Polsce!!! Polecam serdecznie!!!

Ania
5,0 rating
12 czerwca 2018

Bardzo dobra firma, obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie!

Asia
5,0 rating
30 maja 2018

Mimo tego, że mieszkam kilkaset kilometrów od waszej siedziby, to transakcja przebiegła bardzo szybko 🙂

kasia
5,0 rating
2 maja 2018

Dziękuje bardzo za super przeprowadzoną transakcję, jesteście super skupem włosów. pozdrawiam

Lila
5,0 rating
27 marca 2018

polecam ten skup – dobrze płacą

Karoline
5,0 rating
6 marca 2018

Ogólnie polecam, jestem zadowolona z obsługi, pieniądze dostałam szybko na konto, nie narzekam ?

Diana23_23
5,0 rating
19 lutego 2018

Polecam!

Karol
5,0 rating
11 lutego 2018

Bardzo profesjonalni, wycena ok ale mogłaby być wyższa!;-)

Krystyna
5,0 rating
23 listopada 2017

Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Polecam w 100%

Młody
5,0 rating
16 października 2017

Polecam wszystkim tym, którym zależy na szybkich pieniądzach i miłej obsłudze! pozdrawiam i dziękuję

Maja43
5,0 rating
15 września 2017

Miła obsługa, dobrze płacą, ja ze swojej strony dziękuję za współpracę ?

Iwona
5,0 rating
30 sierpnia 2017

Informacje jak wysłać do państwa włosy uzyskałam przez telefon, wysłałam włosy do was, bardzo milo zaskoczyła mnie szybka wplata na moje konto. pozdrawiam

Hanka34_
5,0 rating
31 lipca 2017

według mnie wasza firma zasługuje na pochwałe, jest super, szybko dostałam pieniązki

ania
5,0 rating
19 lipca 2017

bardzo dobra obsługa, szybka wpłata na konto.

yulia
5,0 rating
14 lipca 2017

Wysłałam włosy zgodnie z instrukcją, dostałam pieniązki, jestem zaskoczona że tak szybko.dziękuje

Agnieszka
5,0 rating
16 czerwca 2017

Dobry kontakt z firmą, szybka wpłata pieniędzy na moje konto, dziękuję bardzo, szczerze polecam

Wera
5,0 rating
26 maja 2017

Po przyjęciu komunijnym wysłałam włosy swojej córki, szybka wycena plus szybka wpłata pieniędzy na konto. dziękuję wam bardzo serdecznie

Kamila_3434
5,0 rating
12 maja 2017

Za moje włosy dostałam nawet więcej niż się spodziewałam, pieniądze wpłynęły na konto, jestem z waszej firmy zadowolona, polecę was znajomym.

Rafcia
5,0 rating
26 kwietnia 2017

Nie miałam z Wami problemów, wszystko na plus, dziękuję i polecam wszystkim!!!!!!!

Gabi
5,0 rating
5 kwietnia 2017

Wysłałam włosy, szybko zostały wycenione, a ja szybko dostałam pieniądze, dzięki

Daria___28
5,0 rating
17 marca 2017

Za moje włosy dostałam więcej niż myślałam ? Serdecznie i szczerze polecam firmę GrzechHair ?

Monika29
5,0 rating
14 marca 2017

Wysłałam swoje włosy do wyceny, wycena została wykonana bardzo szybko, jestem bardzo zadowolona z kwoty, którą mi Państwo zaproponowali. Serdecznie polecam i dziękuje

Wiktoria
5,0 rating
20 lutego 2017

Szybko i sprawnie, wycena akceptowalna. Polecam

Rychu0007
5,0 rating
1 lutego 2017

POLECAM

Karolola
5,0 rating
20 stycznia 2017

Czekałem na przelew 5dni, nie jak mi obiecywano 3 dni. Reszta ok.

Brylan
5,0 rating
6 grudnia 2016

Bardzo Polecam

Lucyna
5,0 rating
8 listopada 2016

Jestem bardzo zadowolona, wszystko zostało przeprowadzone bardzo sprawnie, pracownicy firmy bardzo uprzejmi, nie długo wrócę z 2 córką.

Katarzyna
5,0 rating
14 października 2016

Wszystko ok tylko na wycenę czekałem ponad tydzień a obiecywano mi do 3 dni, cała reszta w porządku.

Robert
5,0 rating
6 października 2016

Kontakt z firmą bardzo dobry, poczta trochę opóźniła całosć ale jestem bardzo zadowolona z transakcji, polecam

Emila87
5,0 rating
28 września 2016

bardzo miła obsługa szybka wycena bez problemów , polecam!!

Agnieszka
5,0 rating
8 września 2016

Salon z którym współpracują bardzo profesjonalny, 2 córki ostrzyżone, wszystko wykonane w Gdyni, oby tak dalej. Polecam

k.romek
5,0 rating
1 września 2016

Serdecznie polecam, firma wypłaca pieniądze po wysłaniu umowy, w razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.

Kamil
5,0 rating
1 sierpnia 2016

Z czystym sumieniem w imieniu córki dziękuję za tak miłą transakcję, profesjonalizm, uczciwość i sympatyczne podejście! Gratuluję i zapuszczamy włosy dalej1 Gorąco polecam!!!

Reni
5,0 rating
30 lipca 2016

Wysłaliśmy włosy 25cm, zostały odesłane.

Małgosia
5,0 rating
28 czerwca 2016

Kontakt bardzo dobry, wycena sprawiedliwa, szkoda tylko że włosy nie są cięższe! ?

Karł
5,0 rating
17 czerwca 2016

Polecam, profesjonalne podejście do klienta i naprawdę rzetelna firma. Włosy wysłałam pocztą ze stresem czy na pewno nie zostanę oszukana… Okazuje się, że moje obawy były całkowicie bezpodstawne. Wszystko szybko i bez problemów. Poleciłam wielu znajomym i nikt się nie zawiódł.

Paulina
5,0 rating
1 czerwca 2016

Wszystko ok, Pan odbierający telefony jak i Pani wyceniająca włosy bardzo mili.

Dominika
5,0 rating
18 maja 2016

Mogłoby to trwać trochę krócej ale dziękuje i oczywiście polecam.

Rena76
5,0 rating
26 kwietnia 2016

Polecam! bardzo miło było z Państwem współpracować

Piotr
5,0 rating
12 kwietnia 2016

Córki włosy 55cm sprzedane, dziecko bardzo się cieszy z 1 zarobionych pieniedzy

Mama
5,0 rating
1 marca 2016

Wycena wytłumaczona, Jestem usatysfakcjonowany. Kontakt bardzo dobry.
Pozdrawiam !

Ryszard Gąbała
5,0 rating
21 lutego 2016

Skup działa prawidłowo, obsługa miła i pomocna.

Rysiek145
5,0 rating
26 stycznia 2016

Polecam Serdecznie ten skup!

Aleksandra
5,0 rating
19 grudnia 2015

Dzień dobry ja chciałabym sprzedac włosy

Kasia
5,0 rating
8 września 2015

Wycena po 3 dniach od wysłania, zgodnie z cennikiem. Teraz czekam na pieniądze, mam nadzieję że będą tak szybko jak wycena!.

Dariusz
5,0 rating
8 czerwca 2015

POLECAM, bardzo miłe Pani

Aleksandra
5,0 rating
14 maja 2015

Wszystko w porządku, szybko i sprawiedliwie!

Robert
5,0 rating
4 lutego 2015

Serdecznie polecam tą firmę, jest rzetelna i uczciwa, kontakt z pracownikami bardzo dobry.

Agata
5,0 rating
8 stycznia 2015

Bardzo miła obsługa na miejscu jak i e-mailowo,wycena włosów od razu,pieniążki do ręki.Niestety niewielkie pieniądze za tyle lat zapuszczania ?
– Dziękujemy ślicznie za opinie, wycena na pewno została sporządzona na podstawie cennika zawartego na naszej stronie, niestety nie mamy wpływu na wagę włosów:-), niektórzy z Państwa dostają więcej inni mniej, wszystko w zależności od gęstości i długości włosów. Pozdrawiam, Grzegorz Grzech

Zuza
5,0 rating
19 grudnia 2014

Super obsługa, szybko, solidnie i profesjonalnie. Polecam

Beata
5,0 rating
13 listopada 2014

Gorąco polecam wszystko na tip top ?

Weronika
5,0 rating
6 listopada 2014

Polecam

Krzysztof
5,0 rating
20 września 2014

Chciałam się odwdzięczyć i próbowałam dodać opinie miesiąc temu, ale niestety coś u was nie działało. Dziękuje Państwu za współpracę i jak najbardziej polecam!!!.

KAROLINA
5,0 rating
21 kwietnia 2014

Super kontakt z firma, wszystko dokladnie wyjasnione, pracownicy bardzo pomocni, odpowiedza na kazde pytanie + szybka realizacja Pozdrawiam!

Artur
5,0 rating
1 marca 2014

Serdecznie polecam ?

Wiktoria
5,0 rating
17 lutego 2014

Bardzo mili ludzie, wycena według cennika, szybka wpłata na konto, serdecznie polecam

Ewa
5,0 rating
18 listopada 2013

Wszystko w porządku i sprawnie, szybki kontakt, po wysłaniu włosów i umowy, pieniądze pojawiły się na koncie. Polecam!

Monila
5,0 rating
11 października 2013

Wycenę otrzymałam tego samego dnia jak firma otrzymała włosy, (chociaż przed ostrzegał mnie Pan że może to trwać do 3 dni.) Umowa dotarła 2 dni później, pieniądze są już na moim koncie więc POLECAM

Eliza
5,0 rating
10 sierpnia 2013

Wszystko przebiegło pomyślnie, wpłata ekspresowa.
polecam

Karolina
5,0 rating
30 lipca 2013

pieniazki szybko dostarczone, wycena sprawiedliwa aczkolwiek chcialam wiecej zarobic, jak potrzeba wam duzej gotowki zapuszczajcie przynajmniej do 50-60 cm wtedy najbardziej sie oplaci

Magda
5,0 rating
24 lipca 2013

Bardzo miła obsługa, ekspresowa wpłata,polecam.

janet
5,0 rating
28 czerwca 2013

Chciałam bardzo serdecznie podziękować za fachową i rzetelną obsługę. Wycena tego samego dnia, którego otrzymano włosy, pieniążki na koncie następnego dnia po wysłaniu umowy. Super polecam wszystkim ?

Natalia K
5,0 rating
24 maja 2013

miło, szybko i sympatycznie. Polecam

Katarzyna
5,0 rating
26 kwietnia 2013

Rewelacyjna sprawa – przemiły i szybki kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny. Błyskawiczna oferta po wysłaniu włosów, świetna cena. Pieniądze na czas. Jak „wyhoduję” następny warkocz nie zawaham się zwrócić do Pana Grzegorza ponownie ? POLECAM gorąco

Joanna
5,0 rating
10 kwietnia 2013

Bardzo dobry kontakt, jak i wycena włosów. Serdecznie polecam ?

Gosia
5,0 rating
12 marca 2013

Jak najbardziej polecam. Pam Grzegorz jest przesympatyczny i ma anielską cierpliwość. Wytłumaczył wszystko co i jak. Ale i tak najfajniej to słuchalo się komplementów na temat swoich włosów ? Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!

Magda
5,0 rating
14 lutego 2013

Pan Grzegorz zadzwonił do mnie od razu jak dotarła paczka bardzo szybko wycenił włosy pieniążki na koncie pojawiły się na koncie na drugi dzien. Bardzo polecam tą firmę i dziękuję.

izaros
5,0 rating
3 lutego 2013

Wszystko ok, za włosy zapłacili

kasia
5,0 rating
24 stycznia 2013

Jestem zadowolona ze wspolpracy . Szybko i sprawnie dokonalismy tranzakcji ;D . Pieniadze wplnely szybko na konto.

Bubcia ;d
5,0 rating
24 stycznia 2013

Polecam, co tutaj więcej pisać ?

Hanka
5,0 rating
6 stycznia 2013

Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Bardzo miła obsługa, ekspresowa wpłata. Gorąco polecam tę firmę!

Natalia
5,0 rating
11 grudnia 2012

Wszystko w porządku i polecam jak najbardziej! Bardzo dobry kontakt i pieniążki na czas, nie zastanawiajcie się!

Marcin
5,0 rating
4 grudnia 2012

miło szybko i na temat

popi
5,0 rating
22 listopada 2012

Mnie nikt nie prosił o komentarz … piszę, ponieważ jestem bardzo zadowolona z transakcji. Pan Grzegorz wszystko wytłumaczył, pomógł w zorganizowaniu ścięcia włosów. Dzięki temu jestem również zadowolona z nowej fryzury. Bardzo polecam !

bea
5,0 rating
15 listopada 2012

Nie dadzą spokoju jakbym opinii nie wystawiła xP. Bardzo miła transakcja, Polecam!

Emila
5,0 rating
4 listopada 2012

Na poczatku troche oberwali ode mnie ze nie dzwonili, na koncu okazalo sie ze to moja wina ze nie wsadzilem kartki z numerem telefonu. Kaske mam i polecam.

RADOSLAW!
5,0 rating
18 października 2012

solidna firma,Pan szczegółowo wszystko wytłumaczył,pieniążki bardzo szybko dotarły na konto. gorąco polecam:)

Anita
5,0 rating
12 października 2012

potwierdzam wszystkie poniższa informacje o tym skupie

mama córki
5,0 rating
9 października 2012

zapłacili pieniądze i poopowiadali trochę o pielęgnacji, na pewno wrócę

Robert
5,0 rating
8 października 2012

Pan ze skupu zadzwonił do mnie abym wystawił opinie to wystawiam, kasa jest więc wszystko ok!

Paweł
5,0 rating
7 października 2012

szybko, sprawnie, pieniadze też dostałam

Olga
5,0 rating
4 października 2012

Wysłałam córki włosy około 2 tyg temu i jakoś po 2-3 dniach dostałam umowę, dzisiaj poproszono mnie o wystawienie opinii, a więc: wszystko przebiegło miło, sprawnie i bezproblemowo. Serdecznie wszystkim polecam!

Gosia
5,0 rating
2 października 2012

Bardzo miła i solidna obsługa. Rzetelna firma, pieniądze szybko trafiły na konto, wręcz ekspresowo. Bardzo polecam!

karpela
5,0 rating
30 września 2012

Po wysłaniu umowy pieniądze trafiły do mnie na konto. Pan, który odbierał telefon bardzo szczegółowo wszystko tłumaczył, mimo mojej nachalności.
Zdecydowanie polecam ten skup włosów!

Była długowłosa
5,0 rating
26 września 2012

Solidny skup włosów, obsługa bardzo pomocna. Polecam!

Kasia
5,0 rating
25 września 2012

Wszystko ok, obsługa bardzo miła i pomocna, pieniądze trafiły do mnie ekspresowo!

Agnieszka

Dodaj recenzje